سفارش تبلیغ
صبا ویژن

گلچین مطالب اینترنتی
 
قالب وبلاگ
آخرین مطالب

کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن


 

  • کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    813940

    19 مرداد 1398 - 13:51

    18528 

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن
    برترین ها:
    ابرو نقش مهمی را در زیبایی صورت و زیبا تر دیده شدن چشم ها بازی می کند و اگر فردی به دلیل حادثه یا بیماری و یا هر دلیل دیگری نتواند ابروی دلخواهش را داشته باشد، بخشی از اعتماد به نفسش را از دست خواهد داد و بدون شک افسوس زیادی خواهد خورد.

    اما نگران نباشید. اگر به هر دلیلی ابروی شما دیگر به پرپشتی گذشته نیست و یا از ابتدا ابروی چندان مطلوبی نداشتید، حالا در زمانی زندگی می کنید که راه حل های زیادی در دسترستان است. یکی از این راه حل ها کاشت ابروست.

    در این مقاله قصد داریم مراحل کاشت ابرو، عوارض و هزینه کاشت ابرو را با هم مرور کنیم.

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    کاشت ابرو به چه کسانی توصیه می شود؟

    پیش از هر چیز ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که کاشت ابرو در حقیقت راه حلی نهایی برای کسانیست که اصلا ابرو ندارند یا بخشی از ابروی آن ها بر اثر جراحت از بین رفته است. فراموش نکنید این روش هم دارای عوارضیست پس به دلیل هوسی گذرا یا میل به تنوع هر روزه سراغ کاشت ابرو نروید.

    کاشت ابرو در این مواقع انجام شدنیست:

    • تمام یا قسمتی از ابرو ریزش کرده و دست کم به مدت یک سال رویشی نداشته باشد( این شرایط ممکن است به علت بیماری پوستی یا خالکوبی رخ دهد).
    • در سطح ابرو، خط شکستگی وجود داشته باشد.
    • کاشت ابرو در شرایطی که موهای ابرو به شدت کم پشت باشد.

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    حال که دریافتیم کاشت ابرو در چه شرایطی ممکن است، خالی از لطف نیست بدانیم کاشت ابرو از جانب پزشک در چه موقعیت هایی توصیه می شود:

    • کاشت ابرو ایده خوبیست برای کسانی که بر اثر زخم و جای بخیه و حتی سوختگی مقداری از ابروهای خود را از دست داده‌اند و برای ترمیم جای آن می‌توانند به کاشت ابرو فکر کنند.
    • کاشت ابرو بهترین انتخاب برای پر پشت کردن ابروهای کسانی است که از کم پشتی ابروها رنج می برند.
    • همچنین افرادی که به علت بیماری‌های خاص یا اتفاقات دیگر مقداری از ابروی خود را از دست داده‌اند، برای پر کردن قسمت‌های ریخته می توانند کاشت ابرو را امتحان می‌کنند.
    • جالب است بدانید خانم‌هایی که قبلا تاتوی ابرو کرده‌اند ولی از فرم آن خسته شده‌اند، می‌توانند با استفاده از تکنیک‏های خاص و حرفه‌ای روی تاتوی خود کاشت ابرو انجام دهند. همچنین خانم‌هایی که به هر دلیل از شکل ابروهای‌شان راضی نیستند و به صورت مداوم با قلمو یا مدادهای ابروی شیمیایی مجبور به شکل دادن به آن هستند، برای تغییر فرم ابروهای‌شان می‌توانند کاشت ابرو انجام دهند.

    کاشت ابرو چگونه است؟

    برای مردان و زنانی که زیبایی ابروهای خود را از دست داده اند و خواهان ابروهایی پرپشت ،طبیعی و زیبا هستند کاشت ابرو گزینه مناسبی می‌باشد. کاشت ابرو توسط جراحان متخصص زیبایی و د راتاق عمل‌های مجهز کلینیک تخصصی پوست و مو صدف انجام می‌شود. از ویژگی‌های موهای کاشت‌شده در ناحیه ابرو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • قابل رشد بودن موها در کاشت ابرو
    •  تراکم بالا
    • در جهت خواب طبیعی ابرو
    • قابل کاشت در محل شکستگی ابرو
    • قابل کاشت بروی تاتو قبلی

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    فرایند و پروسه کاشت ابرو مشابه کاشت مو با روش FUT بوده اما از دقت و ظرافت بالاتری برخوردار است. اولین مرحله در کاشت ابرو طراحی مدل ابرو است که توسط طراح این مجموعه و مطابق با چهره فرد انجام می‌شود. سپس بسته به خالی بودن ابرو تا حدود 500 گرافت مو در هر یک از ابروها مطابق با خواب طبیعی ابرو کاشته می‌شود.

    موهایی که قرار است اهدا شوند معمولا از پشت سر گرفته می شوند. سپس نوار (فلپ) جداشده زیر میکروسکوپ با دقت بالا و با توجه به خواب مو کات می‌شود (لازم به ذکر است تمام موهای جداشده یک تار مویی هستند). بعد از مرحله کات متخصص تار موها را با نیدل بسیار ظریف و در جهت طبیعی بودن کاشت و زاویه خواب مو می‌کارد .

    کاشت ابرو در یک روز، بدن درد و بیهوشی و بدون نقاهت انجام خواهد شد.

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    عوارض کاشت ابرو

    همان گونه که در مقدمه مطلب نیز ذکر شد کاشت ابرو هم در کنار مزایایش بی مشکل نیست و نباید فراموش کرد که کاشت ابرو نه یک عمل زیبایی لوکس و اشرافی بلکه درمانیست برای کمک به انسان ها.

    عوارض و تاثیرات منفی که ممکن است بعد از کاشت ابرو اتفاق بیفتد از این قرار است:

    • همان طور که گفته شد سرعت رشد موهای کاشته شده همانند موهای سر است بنابراین هر دو هفته یک بار بلند و بلند‌تر میشوند. به علاوه آنها از نظر رنگ، جنس و ضخامت هم‌رنگ موی ابرو نیستند.
    • زاویه کاشت ابرو که به شکل خوابیده قرار میگیرند به سختی با حالت واقعی ابرو تطابق می‌یابد به همین دلیل این بخش از کار و هماهنگ بودن دم ابرو تا تاج آن و مرتب قرار گرفتن زاویه خواب آن به تبحر متخصص بستگی دارد.
    • عجول نباشید. به علت انتقال موها از قسمت پوست سر به ابرو، موها تا حدود 3 هفته بعد از کاشت دچار ریزش خواهند شد پس برای رسیدن به نتیجه دلخواه‌تان باید حداقل سه تا شش ماه از زمان کاشت ابرو صبر کنید تا رشد موها به حالت طبیعی برگردد.
    • معمولا بعد از کاشت مو فاصله موهای کاشته ‌شده در روند کاشت ابرو بیشتر از موهای طبیعی آن است. البته این داستان برای کسانی که تاتو دارند وعمل کاشت ابرو را روی تاتو انجام داده اند مشکل ایجاد نمیکند چراکه تاتو این فاصله‌ها را مخفی میکند، اگرچه به مرور این فاصله‌ها با تکرار جلسات پیوند کم و کمتر خواهند شد.

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    هزینه کاشت ابرو

    تخمین و برآورد هزینه برای کاشت ابرو کار سختیست چرا که به عوامل و متغیر های زیادی بستگی دارد. اساس ناحیه ای که قرار است تحت عمل قرار بگیرد، ضخامت و تراکم ابرو و همچنین تعداد پیوندهای مورد نیاز برای دست یافتن به ظاهری طبیعی پس از عمل، از جمله عوامل موثر روی هزینه کاشت ابروست.

    اگر در فکر کاشت ابرو هستید این موضوع را فراموش نکنید که هزینه کاشت ابرو به عوامل مختلف و متعددی شامل پزشک جراح، تعداد گرافت‌های مورد نیاز برای جراحی، تعداد فولیکول‌های موجود در ناحیه اهدا کننده، زمان و کار صرف شده توسط جراح و دیگر کارکنان کلینیک کاشت ابرو بستگی دارد. توجه داشته باشید که در برخی کلینیک ها ( عموما در شهرستان ها ) ممکن است کاشت مو به صورت تجربی و با روش هایی غیر از روش های مدرن جهانی انجام گردد.

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن


    کلینیک تخصصی پوست و مو صدف

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    جهت مشاهده نمونه های بیشتر به صفحه اینستاگرام مراجعه نمایید.

    Sadaf.clinic@

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    جهت مشاهده کلیک کنید.

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    همین حالا تماس بگیرید.

    021-27437

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    میرداماد، رودبار شرقی شمالی، پ 47، ساختمان پزشکان رودبار، طبقه پنجم

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن


علل تعریق شبانه چیست؟


 

  • علل تعریق شبانه چیست؟

    894869

    19 مرداد 1398 - 14:49

    2350 

    روزنامه خراسان: عرق کردن روندی است که طی آن درجه حرارت، مقدار ادرار، اسید‌های آمینه ضروری و دیگر ترکیبات بدن تنظیم می‌شود.

    عرق کردن، واکنش طبیعی بدن است، اما بسیاری از افراد با تعریق زیاد در طول شب مواجه هستند که در روند خواب و کیفیت آن تاثیر می‌گذارد. تعریق زیاد شبانه با شرایط معمولی فرق دارد و فرد با عرق کردن ناگهانی و بیش از حد معمول طی شب بیدار می‌شود که ممکن است متناوب باشد. اما درباره این مشکل بیشتر بدانیم...

    علت اصلی، تحریک سیستم سمپاتیک

    گرمای هوا دراین باره نقش مهمی دارد. فارغ از احساس نامطلوب عرق کردن شدید در زمان خواب، این حالت را باید پیامدی از اختلالی جدی در بدن دانست چراکه به طور کلی، نتیجه تحریک سیستم عصبی سمپاتیک است که دلایل مختلفی در بروز آن نقش دارد و قطعا شناخت آن‌ها اولین عامل بهبود مشکل خواهد بود.

    یائسگی

    یائسگی، شایع‌ترین علت پزشکی تعریق شبانه در خانم هاست که تغییرات هورمونی به خصوص کاهش هورمون استروژن مهم‌ترین عامل زمینه ساز آن خواهد بود. دراین شرایط معمولا فرد از احساس گرگرفتگی رنج می‌برد که بر روند خواب تاثیر می‌گذارد و از طرفی ریتم ضربان قلب نیز تغییر می‌کند. برای مقابله با این مشکل در مرحله اول باید با پزشک متخصص زنان مشورت کرد تا در صورت نیاز درمان‌هایی برای تنظیم عملکرد هورمونی بدن تجویز شود. همچنین توصیه می‌شود این خانم‌ها در محیط خنک بخوابند و در این زمان از لباس‌های راحت و ملحفه‌هایی از الیاف نخی استفاده کنند.

    علل تعریق شبانه چیست؟

    مصرف برخی دارو‌ها

    تعریق شبانه یکی از عوارض شایع مصرف برخی داروهاست، مطالعات نشان‌ می‌دهد دارو‌هایی که برای درمان اضطراب و افسردگی تجویز می‌شود معمولا با دوره‌هایی از تعریق زیاد در طول شب همراه هستند. افزون بر این، دارو‌های هورمون تراپی، دارو‌هایی که برای کاهش قند خون تجویز می‌شوند و کورتیزون؛ هورمون استروئیدی برای کاهش التهاب و تسکین درد نیز می‌توانند با این عارضه همراه باشند.

    بیماری سل

    اگرچه بیشتر علل زمینه ساز تعریق شبانه ناشی از مشکلات حاد نیست، اما با این حال بعضی از بیماری‌های مزمن مانند سل نیز ممکن است با چنین علامتی بروز کند.
    سل بیماری است که سلامت ریه‌ها را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد و در اغلب موارد با دوره‌های مکرر تعریق همراه است. البته دوره‌های تب بالا، درد‌های قفسه سینه، سرفه همراه با دفع خون و مشکلات تنفسی از دیگر علایم این بیماری محسوب می‌شود.

    اختلالات نورولوژیک

    اضطراب، تحریک پذیری و حالات عصبی، گاه می‌تواند دمای بدن را افزایش دهد و بدن را برای رساندن به درجه حرارت طبیعی به تعریق وادارد. این واکنش کاملا طبیعی است و درواقع فقط طی شب بروز نمی‌کند. با این حال زمانی که به طور مکرر و شدید در طول شب اتفاق بیفتد، ممکن است با دیگر بیماری‌های مرتبط با سیستم عصبی مانند پارکینسون در ارتباط باشد. آسیب‌های ناشی از این بیماری‌ها به سیستم عصبی می‌تواند به اختلال در ارسال پیام به غدد عرق منجر شود.

    هیپرهیدروز مزمن

    هیپرهیدروز اصطلاح پزشکی است که نشان دهنده تعریق بیش از حد است که اگرچه علت پزشکی مشخصی به جز ژنتیک ندارد به عنوان یکی از مشکلات شایع و مزمن شناخته می‌شود. افرادی که دچار هیپرهیدروز هستند ممکن است از تعریق شبانه واحساس گرگرفتگی نیز رنج ببرند. این افراد هنگام خوابیدن به محیط خنک تری نسبت به دیگران نیاز دارند، زیرا دمایی که برای بقیه طبیعی است برای آن‌ها بسیار گرم و کلافه کننده خواهد بود. این حالت را نمی‌توان مشکل جدی سلامتی دانست، اما علایم آن اغلب بسیار ناراحت کننده و غیر قابل کنترل است.

    علل تعریق شبانه چیست؟

    پرکاری تیروئید

    پرکاری تیروئید زمانی بروز می‌کند که غده تیروئید، هورمون‌هایی بیشتر از حد طبیعی تولید کند. در نتیجه، متابولیسم بدن تحت تاثیر قرار می‌گیرد و فرد از احساس ناراحتی و تغییراتی در بدن رنج می‌برد. احساس خستگی در طول روز وتعریق شدید شبانه می‌تواند از علایم هشداردهنده این بیماری باشد.

    به این ترتیب فرد از احساس گرما رنج می‌برد و حتما نیاز به محیط خنکی برای خوابیدن دارد. این علایم همچنین با تغییرات وزن بدن، لرزش دست‌ها و ریزش موی شدید نیز همراه است. به هر حال از آن جا که تعریق شدید طی شب تاثیر جدی بر کیفیت خواب دارد حتما باید در صورت تداوم و تشدید این مشکل با پزشک مشورت کرد تا در صورت نیاز درمان مناسب تجویز شود.

    منبع: amelioretasante.com


در عید قربان، مراقب قربانی‌ها باشید!


 

  • در عید قربان، مراقب قربانی‌ها باشید!

    893214

    20 مرداد 1398 - 08:21

    1786 

    روزنامه جام‌جم: تابستان که می‌شود، جدا از میوه‌های خوشرنگ و لعابش که تنها دلیل تاب آوردن گرماست، سر و کله بسیاری از بیماری‌های عفونی بیشتر پیدا می‌شود. یکی از همین بیماری‌های عفونی، تب کریمه کنگو است که تاکنون حدود 60 نفری را مبتلا کرده و بیش از همه در سیستان و بلوچستان، اردبیل و گیلان گزارش شده است که گستردگی شیوع بیماری را در استان‌های ایران نشان می‌دهد.

    با توجه به نزدیک شدن به ایام حج و قربانی کردن گوسفند توسط حجاج و از آنجا که این بیماری به دلیل ارتباط مستقیم انسان با دام آلوده بروز می‌کند، آشنایی با آن اهمیت بیشتری می‌یابد. دکتر مسعود مردانی، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید پزشکی، فوق تخصص بیماری‌های عفونی و عضو کمیته کشوری تب‌های خونریزی‌دهنده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با جام‌جم نکاتی را پیرامون بیماری تب کریمه کنگو بیان می‌کند.

    طبق آخرین وضعیتی که از بیماری تب کریمه کنگو اعلام شده، از ابتدای امسال تا هفته گذشته تعداد 54 مورد بیماری ثابت‌شده تب کنگو در ایران گزارش شده است که متأسفانه پنج مورد از مبتلایان جان خود را از دست داده‌اند. این بیماری، یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان است که عمدتا از راه گزش کنه به انسان یا حیوان منتقل می‌شود. کنه‌هایی که کنه‌های سخت هستند و به نام «هیالوما» از آن‌ها نام برده می‌شود. راه دیگر انتقال، استفاده از گوشت و فرآورده‌های حیوانی یا انسانی است.

    افرادی مانند قصاب‌ها، سلاخان یا دامپزشکان یا افرادی که در مراکز تهیه مواد پروتئینی فعالیت می‌کنند، به خاطر شغلی که دارند در ارتباط مستقیم با دام یا گوسفند هستند و همین امر آن‌ها را در معرض ابتلا به این بیماری قرار می‌دهد. ممکن است به دلیل خراشیدگی‌ای که روی پوست بدن آن‌ها اتفاق می‌افتد، عامل آلودگی وارد بدن فرد شده و مبتلا به این بیماری شوند.

    مراقب قربانی‌ها باشید!

    پرسنل مراکز درمانی در خطر ابتلا

    پزشکان، پرستاران و پرسنل بیمارستان‌ها هم در اثر تماس با بیماری که به تب کریمه کنگو مبتلا و در آی‌سی‌یو بستری شده در معرض خطر هستند. آن‌ها در صورتی که موارد ایمنی شامل پوشیدن دستکش، گان و ماسک را رعایت نکنند، ممکن است بیماری از فرد آلوده به ایشان سرایت کرده و به همین دلیل تا حد زیادی در معرض ابتلا قرار دارند. متأسفانه تاکنون چند مورد مرگ پزشک و پرستار بر اثر ابتلا به این بیماری در ایران طی 15 سال اخیر گزارش شده که نقش عمده‌ای در بیماری در کشور داشته است.

    شیوع تب کریمه

    شیوع این بیماری بسته به ورود دام از کشور‌های آلوده مانند افغانستان و پاکستان، رعایت مسائل بهداشتی و آگاهی پزشکان ممکن است متفاوت باشد، اما آنچه مسلم است، در این 15 سال، بالای 900، 800 نفر ثابت‌شده بیماری و بالای 2000 تا 3000 مورد مشکوک به بیماری در ایران داشته‌ایم. مواردی هم بوده که با درمان بهبود پیدا کرده‌اند.

    درمان دارویی مؤثر

    برای درمان تب کریمه کنگو درمان مؤثری به نام «ریباویرین» وجود دارد که به طور رایگان در مراکز بهداشت درمانی در اختیار بیماران قرار می‌گیرد. برای اولین بار در سال 2003 من و گروه علوم پزشکی شهید پزشکی با تحقیقی که روی تعدادی از بیماران انجام دادیم، متوجه شدیم این دارو تا حدود 90 درصد در درمان بیماری تب کریمه کنگو مؤثر است و بعد از آن به عنوان مقاله‌ای در ژورنال انجمن متخصصان بیماری‌های عفونی آمریکا به چاپ رسید.

    این دارو به اسم ما و ایران در دنیا ثبت شده است و در قالب قرص و آمپول قابل دسترس است که به عنوان یک داروی ضد ویروس برای درمان هپاتیت C هم از آن استفاده می‌شود. دوره درمان با داروی ریباویرین حدودا 10 تا 14 روز است و بیمار پس از آن به طور کامل درمان می‌شود.

    مراقب ویروس نهفته باشید

    این بیماری به‌شدت از انسان به انسان قابل انتقال است به همین دلیل وقتی فرد به این دلیل در بیمارستان بستری می‌شود حتما باید داخل یک اتاق ایزوله نگهداری شود و افرادی که به ملاقات او می‌روند حتما باید از گان، دستکش و ماسک استفاده کرده و تمام موارد بهداشتی را در مواجهه با بیمار رعایت کنند تا بیمار نشوند. این بیماری دوره نهفتگی دارد و این دوره از زمانی که ویروس وارد بدن می‌شود، آغاز و تا بروز اولین علائم بیماری، حدود 14 روز طول می‌کشد.

    مراقب قربانی‌ها باشید!

    توصیه‌هایی که باید جدی گرفت

    برای جلوگیری از ابتلا به تب کریمه‌کنگو افراد باید برخی مسائل بهداشتی و ایمنی را رعایت کنند. با توجه به نزدیک شدن به عید قربان، افراد از ذبح گوسفند و دام در معابر عمومی جداً خودداری کنند و اگر قصد قربانی دارند، از کشتارگاه بخواهند این کار را انجام دهد. یکی از نکاتی که تأثیر زیادی در جلوگیری از ابتلا به بیماری دارد، اینجاست که وقتی تازه گوسفندی را ذبح کرده‌اند، گوشت را بلافاصله بین مردم توزیع نکنند، چرا که این گوشت اگر حاوی ویروس باشد، می‌تواند کشنده باشد.

    بهترین کار این است که تا 24 ساعت گوشت را داخل یخچال بگذارند؛ این کار باعث از بین رفتن ویروس در بافت گوشت گاو یا گوسفند یا جگر می‌شود. در واقع، جمود نعشی که در بافت اتفاق می‌افتد ویروس بیماری را از بین می‌برد و افراد با خیال راحت می‌توانند گوشت قربانی را توزیع کرده و مورد مصرف قرار دهند.

    از سوی دیگر، دامپزشکان و سلاخان که در ارتباط نزدیک با حیوانات و دام‌ها هستند موقع ذبح این حیوانات حتما باید از دستکش و وسایل حفاظتی استفاده کنند که دچار مشکل نشوند. اگر بیماری به دلیل ابتلا به تب کریمه کنگو در بیمارستان بستری می‌شود، افراد بلافاصله برای ملاقات فرد مراجعه نکنند و از فرد فاصله بگیرند چرا که بیماری به‌شدت واگیردار است و ممکن است دیگران را هم مبتلا کند.


سیگار الکترونیکی؛ بله یا خیر؟


 

  • سیگار الکترونیکی؛ بله یا خیر؟

    895249

    21 مرداد 1398 - 01:40

    2006 

    برترین‌ها: امروزه سیگار‌های الکترونیکی به‌عنوان راهکاری برای ترک سیگار به‌حساب می‌آیند. بااین‌حال پزشکان و کارشناسان از سراسر جهان، نگرانی خود را در مورد محبوبیت این شکل خاص از اعتیاد به نیکوتین، اعلام کرده‌اند. هرچند پاسخ به این پرسش که آیا سیگار‌های الکترونیکی برای سلامت انسان خطر دارند یا نه، از یک بله و خیر ساده، پیچیده‌تر است.

    سازمان سلامت جهانی به اهمیت جایگزینی سیگار‌های کلاسیک با سیگار‌های الکترونیک، اصرار دارد و همین موضوع باعث شده تا نظر کارشناسان بیشتری به مضرات سیگار‌های الکترونیکی و انواع ویپ‌ها جلب شود. بسیاری از شهر‌های بزرگ جهان در برخورد با سیگار‌های الکترونیکی، رویه‌ای برابر با سیگار‌های کلاسیک را در پیش گرفته‌اند. مصرف این‌گونه سیگار در محل‌های عمومی در اغلب شهر‌های جهان ممنوع است.

    یکی از دلایلی که نمی‌توان با دقت بالا، به بررسی ضرر‌های سیگار الکترونیک و ویپ پرداخت، زمان کمی است که از تاریخ ساخت این محصولات گذشته. موضوعی که باعث شده هنوز نتوان از طریق آماری، مضرات این شکل نوین از مصرف نیکوتین را اثبات کرد. هرچند از نظر علمی می‌توان ارتباط بسیاری از مشکلات جسمانی و روحی را با مصرف این‌گونه محصولات، اثبات کرد.

    آیا سیگار‌های الکترونیکی، سلامت انسان را به خطر می‌اندازند؟

    حمله قلبی، سکته و بیماری‌های عروقی

    در بهار امسال، دانشگاه علوم پزشکی استنفورد یک بررسی دقیق روی مایع استفاده شده در سیگار‌های الکترونیکی کرده و به این نتیجه رسیده است که مصرف این ماده، شانس ابتلا به بیماری‌های قلبی و مشکلات عروقی را افزایش می‌دهد.

    با نزدیک کردن این ماده به سلول‌های انسانی، مشکلات زیادی برای سلول از جمله تغییر شکل دی‌ان‌ای و مرگ سلول رخ داده است. خون اشخاصی که از سیگار‌های الکترونیکی استفاده می‌کنند نیز نشانه‌هایی از همین شکل از نابودی را دارد.

    این آزمایش نشان می‌دهد که برخلاف باور‌های معمول، سیگار‌های الکترونیکی در زمینه بیماری‌های قلبی، سکته و بیماری عروقی، تفاوت چندانی با سیگار‌های کاغذی ندارند و نمی‌توانند یک آلترناتیو مناسب به‌حساب بیایند.

    تحقیقات دیگر نیز نشان می‌دهد که برخلاف باور‌های پیشین، اشخاصی که از سیگار‌های الکترونیکی استفاده می‌کنند، 56? بیشتر در معرض بیماری‌های قلبی قرار دارند. شانس سکته مغزی نیز با مصرف این‌گونه محصولات، 30? افزایش پیدا می‌کند. سازمان اعتیاد آمریکا نیز این ارقام را به ترتیب، 34? و 25? می‌داند که باز هم نشان‌دهنده خطرات سیگار الکترونیک و ویپ است.

    آیا سیگار‌های الکترونیکی، سلامت انسان را به خطر می‌اندازند؟

    تشنج

    یک ارتباط عجیب بین مصرف سیگار الکترونیکی و تشنج‌های عصبی وجود دارد. به نظر می‌رسد نورون‌های مغز که مسئول احساسات و حافظه هستند، تحت تأثیر مایع استفاده‌شده در این‌گونه محصولات قرار می‌گیرند.

    این موضوع وقتی خطرناک‌تر می‌شود که بدانیم بسیاری از ویپ‌های ارزان‌قیمت، از مایعات غیر استاندارد استفاده می‌کنند که درصد نیکوتین و دیگر مواد مضر آن، 52 درصد بیشتر از استاندارد جهانی و حتی سیگار‌های کلاسیک است.

    افراد زیر 18 سال، شانس بیشتری برای مسمومیت با نیکوتین دارند. همین موضوع اثبات می‌کند که نیاز بیشتری به بررسی و کنترل مصرف سیگار‌های الکترونیکی در کودکان و نوجوانان است.

    اف‌دی‌ای یک بررسی دقیق از رابطه سیگار‌های الکترونیکی و تشنج داشته که نشان می‌دهد از نظر آماری نیز این دو موضوع را می‌توان به هم مرتبط دانست. در بین سال‌های 2010 تا 2018، بیش از 35 مورد تشنج بعد از مصرف ویپ گزارش شده است. نگران‌کننده‌تر این‌که در بعضی از موارد تنها پس از یک یا دوبار مصرف سیگار الکترونیکی، این اتفاق رخ داده است. این آمار در سال 2019 افزایش داشته و به 127 مورد از تشنج پس از مصرف ویپ رسیده است.

    آیا سیگار‌های الکترونیکی، سلامت انسان را به خطر می‌اندازند؟

    مشکلات بارداری

    مشکلات پس از بارداری ناشی از مصرف سیگار‌های کلاسیک و کاغذی، بر کسی پوشیده نیست. موضوعی که خطرناک به نظر می‌رسد این است که بسیاری از زنان باردار، باور دارند که مصرف سیگار‌های الکترونیکی در هنگام بارداری، بی خطر است.

    آزمایش‌ها و تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف هر شکل از نیکوتین در هنگام بارداری، تأثیراتی دائمی را بر مغز، ریه و قلب نوزاد خواهد داشت. یعنی مصرف یک سیگار الکترونیکی، نه تنها نسل فعلی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، بلکه آینده سلامت جامعه را نیز به خطر می‌اندازد.

    مشکلات روحی روانی

    به نظر می‌رسد ارتباط مستقیمی بین مصرف سیگار‌های الکترونیکی و افسردگی وجود داشته باشد. البته هنوز مشخص نیست که این ارتباط، به دلیل مصرف سیگار رخ داده یا افسردگی پیشین فرد، اما آمار نشان می‌دهد که مصرف این محصولات، ارتباطی 50? با افسردگی دارد. این آمار در سیگار‌های کلاسیک نیز با سیگار‌های الکترونیکی برابری می‌کند.

    درهرصورت تأثیر نیکوتین بر شرایط روحی انسان اثبات شده است. تأثیراتی که می‌تواند رشد مغزی انسان را به خطر بیندازد. رشد مغز تا 25 سالگی ادامه دارد و متأسفانه اغلب کاربران سیگار‌های الکترونیکی، زیر 25 سال سن دارند. بیماری‌های روانی مثل افسردگی، استرس، پنیک و وسواس، ارتباط مستقیم با مصرف نیکوتین دارند. نیکوتینی که ماده اصلی تشکیل‌دهنده سیگار‌های الکترونیکی است.

    آیا سیگار‌های الکترونیکی، سلامت انسان را به خطر می‌اندازند؟

    تأثیرات عصبی

    به نظر می‌رسد ارتباط سیگار‌های الکترونیکی با مغز، بیشتر از دیگر اعضای بدن انسان باشد. وجود منگنز در مایع مصرفی در سیگار‌های الکترونیکی باعث شده تا نگرانی‌ها زیادی در مورد مصرف بالای این سیگار‌ها وجود داشته باشد.

    مصرف منگنز برای بدن انسان ضروری است، اما این مصرف باید به‌صورت خوراکی باشد. جذب مستقیم منگنز توسط ریه، مستقیماً به مغز منتقل می‌شود. سردرد و ضعف جسمانی، از نشانه‌های مسمومیت با منگنز است که با مصرف عادی سیگار‌های الکترونیکی نیز رخ می‌دهد. با مصرف بلندمدت منگنز، مشکلات تمرکز، ضعف حافظه و بیماری‌های جسمانی دیگر نیز به لیست نشانه‌های مسمومیت با این ماده اضافه می‌شود.

    مشکلات تنفسی

    یکی از عمده دلایلی که اغلب مصرف‌کنندگان سیگار‌های کلاسیک، به ویپ روی می‌آورند، مشکلات ریوی و تنفسی است. هرچند سیگار‌های الکترونیکی با سوختن تنباکو، عمل نمی‌کنند، اما مواد شیمیایی زیادی را به ریه انسان وارد می‌کنند.

    بسیاری از کاربران باور دارند که سیگار‌های الکترونیکی، خطری برای ریه انسان ندارند، اما تحقیقات نشان داده که هرچند ضرر این سیگار‌ها برای ریه، از سیگار‌های عادی کمتر است، باز هم نمی‌توان این محصولات را بی‌خطر دانست. مصرف کروم موجود در سیگار‌های الکترونیکی با بیماری‌هایی مثل آسم و سرطان ریه و نای، ارتباط مستقیم دارد. موضوعی که نباید در مصرف ویپ، نادیده گرفته شود.

    آیا سیگار‌های الکترونیکی، سلامت انسان را به خطر می‌اندازند؟

    سیگار الکترونیکی؛ بله یا خیر؟

    پاسخ این پرسش با توجه به جدید بودن این محصولات چندان ساده نیست، اما با یک نگاه علمی به شکل ساخت این محصولات، می‌توان پرخطر بودن آن‌ها را تأیید کرد. شباهت‌های زیادی بین سیگار‌های جدید و قدیمی وجود دارد که نشان‌دهنده مشکلات جسمی و روحی احتمالی با مصرف این محصولات است.

    هرچند به نظر می‌رسد خطرات این سیگار‌ها از سیگار کلاسیک، کمتر باشد، اما بوی مناسب و عدم تخریب ظاهر فرد باعث شده تا مصرف روزانه این محصولات، از سیگار کلاسیک بیشتر شود.

    آمار نشان می‌دهد که فردی که روزانه 10 نخ سیگار کاغذی مصرف می‌کرده، پس از روی آوردن به ویپ، مصرفی چندین برابر داشته است. همین مصرف بیشتر در عمل، خطرات فراوانی را جسم و روح شخص اعمال می‌کند.

    به‌هرحال با تحقیقات فعلی می‌توان اعلام کرد که سیگار‌های الکترونیکی، از سیگار‌های کلاسیک، کم‌خطرتر هستند. در واقع با مصرف این‌گونه محصولات، احتمالاً یکی دو سال بیشتر زنده خواهید ماند و البته مشکات کمتری را نیز برای اطرافیان خود ایجاد خواهید کرد. هرچند پاسخ پرسش مذکور همچنان «خیر» است.

    منبع: cnet


میوه‌های شیرین تابستانی چاق می‌کنند؟


 

  • میوه‌های شیرین تابستانی چاق می‌کنند؟

    895253

    21 مرداد 1398 - 01:40

    1928 

    روزنامه جام‌جم: اهمیت مصرف میوه و گنجاندن آن در برنامه غذایی روزانه از جمله توصیه‌های مکرر متخصصان تغذیه است. اما مشکل اینجاست که به‌دلیل کم اطلاعی برخی کارشناسان طب سنتی در حوزه علوم غذایی و نداشتن اتفاق نظر با متخصصان تغذیه، اخبار و مطالب ضد و نقیضی در مورد میوه‌ها در برخی کانال‌ها و شبکه‌های مجازی در حال انتشار است که ضمن نداشتن پایه علمی سبب بلاتکلیفی قشر ناآگاه جامعه شده است.

    میوه‌های شیرین تابستانی چاق می‌کنند؟

    برای دستیابی به پاسخ علمی و اصلاح برخی از باور‌های نادرست با دکتر محمدباقر ملجایی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت‌وگویی انجام دادیم.

    میوه چقدر کالری دارد؟

    دریافت روزانه میوه‌ها به دلیل فیبر، آنتی اکسیدان، ویتامین‌ها و مواد معدنی به خصوص پتاسیم و فسفر بسیار حائز اهمیت است، اما نکته قابل توجه این‌که هر صد گرم میوه معادل 60 کالری انرژی دارد و مصرف زیاد آن به‌خصوص میوه‌های آبدار تابستانی همچون هندوانه، طالبی، ملون و خربزه که اغلب برای رفع و پیشگیری از عطش به میزان زیاد استفاده می‌شوند و همچنین مداومت در مصرف میوه‌های کوچک‌تر مانند زردآلو، شلیل، هلو، گیلاس و آلو‌های شیرین زمینه ساز چاقی و اضافه وزن خواهد بود و این باور نادرست که میوه‌ها کم کالری بوده یا مصرف آن پس از غذا سبب چاقی نمی‌شود واقعیت ندارد.

    میوه، غذا را فاسد می‌کند؟

    برخی کارشناسان طب سنتی بر این باورند که مصرف همزمان میوه با وعده‌های غذایی سبب فساد غذا در معده و بروز عوارض گوارشی می‌شود. دکتر ملجایی این توجیه را غیرعلمی و باور غلط و اشتباهی می‌داند و می‌گوید در زمان مصرف غذای اصلی، مواد مغذی زیادی وارد بدن می‌شود و اگر میوه همراه شود احتمال دارد برخی مواد مغذی جذب‌شان کاهش یابد به همین دلیل توصیه می‌شود که میوه در میان وعده‌ها مصرف شود. البته اگر وعده غذایی به میزان کمتری مصرف شود، می‌توان میوه را نیز در وعده اصلی استفاده کرد.

    میوه‌های شیرین تابستانی چاق می‌کنند؟

    قند میوه بی‌ضرر است؟

    بیشترین میزان قند موجود در میوه‌ها به شکل فروکتوز است و هرچه میوه رسیده‌تر باشد فروکتوز آن بیشتر می‌شود. در گذشته باور بر این بود که قند فروکتوز میوه‌ها طبیعی است و برای سلامت ضرری ندارد، اما تحقیقات نشان می‌دهد قند فروکتوز می‌تواند خطرناک باشد. این قند زمانی که وارد بدن می‌شود مقدار اندکی از آن به گلوکز تبدیل و صرف تولید انرژی می‌شود و در عوض مقادیر قابل توجه آن به‌صورت چربی در بدن ذخیره و زمینه‌ساز بروز مشکلاتی مانند تری‌گلیسیرید بالا، کبد چرب، اضافه وزن و چاقی می‌شود و گرچه این قند در مقایسه با قند‌های مصنوعی نسبتا سالم‌تر است، اما باید در مصرف میوه‌های خیلی شیرین و رسیده تابستانی و غذا‌های شیرین شده با فروکتوز جانب احتیاط را رعایت کرد.

    البته این را هم بدانید با توجه به گرم شدن هوا و فساد پذیری میوه‌ها اغلب باغداران به‌منظور ماندگاری بیشتر، میوه‌های تابستانی را پیش از رسیدن چیده و به مشتری عرضه می‌کنند. دکتر ملجایی می‌گوید، میوه‌های با بافت سفت و نارس می‌تواند افراد را دچار اختلالات گوارشی کرده و از همه مهم‌تر برای مبتلایان به نارسایی کلیوی
    منع مصرف دارد.

    میوه‌هایی برای درمان کم خونی

    باور غلطی که برخی کانال‌ها و گروه‌های مجازی و غیرواقعی طب سنتی به آن دامن زده‌اند این‌که میوه‌ها به‌خصوص شیره آن‌ها منبع غنی پروتئین و آهن هستند و شیره توت و خرما و انگور را موثرترین خوراکی‌ها برای درمان کم خونی معرفی می‌کنند. در حالی که دکتر ملجایی میوه‌ها و شیره آن‌ها را منبع فقیر آهن و پروتئین به‌شمار می‌آورد و می‌گوید آهن میوه‌ها بسیار ناچیز و از نوع گیاهی است و فقط 3 تا 5 درصد آن قابلیت جذب دارد در حالی که آهن موجود در گوشت قرمز تا 15 درصد جذب می‌شود.

    میوه‌های شیرین تابستانی چاق می‌کنند؟

    اما چرا برخی افراد با خوردن شیره و میوه‌های شیرین علائم کم خونی‌شان بهبود می‌یابد؟ این متخصص می‌گوید از علایم بارز کم خونی، انرژی پایین و خستگی و رخوت است با توجه به این‌که هر صد گرم شیره معادل 3 تا 4 عدد میوه است و کالری بالایی دارد با تامین انرژی از دست رفته بدن از ضعف فرد کاسته و بر قوت او می‌افزاید و فقط سبب درمان علامت کم خونی می‌شود. به گفته او، میوه‌ها و شیره آن‌ها نقش سازنده در تولید گلبول‌های قرمز خون و آهن ندارند و اندازه‌گیری ذخیره آهن قبل و بعد از مصرف شیره‌ها تغییری نداشته است، ضمن این‌که میزان قند فروکتوز شیره از خود میوه بیشتر و خطرناک‌تر است.

    مصرف شیره به بیماران دچار نارسایی کلیوی، قلبی ـ عروقی، دیابتی و افراد چاق توصیه نمی‌شود. اما برای کودکان لاغری که نیاز به وزن‌گیری دارند، گنجاندن آن در رژیم غذایی در کنار مصرف مکمل‌های دارویی می‌تواند مفید باشد. از دلایل ولع زیاد بالغان و کودکان به شیرینی‌ها کمبود کلسیم، آهن و منیزیم بدن است و چنانچه کمبود تغذیه‌ای وجود نداشت باید به‌تدریج از میزان مصرف شیرینی‌ها کاسته شود.


.: Weblog Themes By Pichak :.